Céges családi nap
Hat csapat nevezett be a főzőversenyre, melyek mindegyike igen magasan motivált csapattagokkal, maximális felkészültséggel és lenyűgöző elhivatottsággal varázsoltak ínycsiklandó falatokat a két zsűritag és egymás elé.
Az ételeket
Csidei Tamás és
Fliszár Ferenc főszakácsok bírálták el, akik szakértelmükkel és pártatlanságukkal garantálták a fair zsűrizést. A
’FÜSTÖLGŐ BOGRÁCS’ és a
’MARHASÁGOK JÓÍZZEL’ csapatát külön kategóriában díjazták főzőtudományukért és leleményességükért. Harmadik helyezést ért el a ’
HAGYOMÁNYOSOK’csapata, míg a második helyet a ’
TARHONYATÚRÓK’ és a
’VÉNUSZDOMB LOVAGJAI’ csapatai nyerték el megosztott díjazással. Első helyet érdemelt ki a
’GASZTROUTAZÁS ERDÉLYI ÍZEKBEN’ csapata, melynek változatos repertoárja (csorba leves, miccs és kürtős kalács) és ízvilága győzte meg a zsűrit a pontozás során.
Főszakácsaink dolgát nagymértékben nehezítette, hogy egy hihetetlenül erős mezőnyből kellett kiválasztani a nem csak, hogy a legfinomabb, hanem a legszellemesebb, legváltozatosabb és legötletesebb csapatot, illetve főztjüket. Számunkra, és bátran mondhatom, hogy mindenki számára, aki végigkóstolta az összes ételt, azonnal világossá vált, hogy a
2016. évi Julius-Globe főzőversenynek igazából hat győztes csapata volt!
Mindegyik csapatnak tiszta szívből gratulálunk!
Julius-Globe Vezetőség